What a FUN in

What a FUN

Budapest

Looks like

No items found.
BudapestBudapest
Budapest
Fuckup Nights is a global movement and event series that shares stories of professional failure. Each month, in events across the globe, we get three to four people to get up in front of a room full of strangers to share their own professional fuckup. The stories of the business that crashes and burns, the partnership deal that goes sour, the product that has to be recalled, we tell them all.

Gyakran elfelejtjük, hogy emberek vagyunk a szakmai életben is, hogy a kudarc egy természetes, elkerülhetetlen dolog, mi több, komoly forrása a fejlődésnek. A mai üzleti világból sokszor még mindig hiányzik az őszinteség, alázatosság, és mi úgy gondoljuk, hogy az üzleti tévedésekről és azokból való tanulásról, feldolgozásukról, belőlük való építkezésről folytatott beszélgetések, példamutató történetek segíthetnek az egymástól való tanulásban és a szakmai frusztrációk csökkentésében.

Ezért igazi nagyhalakkal a mély vízben, idén új lendületet adunk a Fuck-up Nightsra keresztelt rendezvénysorozatunknak is!

Előadóink - Dr. Varga Eszter, Balogh Petya és Lakatos István - tabuk nélkül mesélik el saját élményeiket arról, amikor az ő fejük felett is összecsaptak a hullámok. Őszintén és sallangmentesen osztják meg velünk bukásaik történetét, illetve mindazt, amit a sikerhez vezető úton megtanultak kudarcaikból és a végén segítette őket abban, hogy jobb vezetőkké váljanak.

Csatlakozz hozzánk, tanulj a Cápáktól és keretezd újra, mindazt, amit eddig a hibázásról gondoltál. 


A Fuck Up Nights Budapest - Nagy halak nagy hullámok között a esemény a Business Fest záróprogramja, amely mindenki számára nyitott!

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!Contact us
Contacta con nosotros
Contact us
Contacta con nosotros
Budapest

EVENTS' CALENDAR

Calendario de eventos

Next event

Próximo evento

13 Jun

5:15 pm

-

7:15 pm

BusinessFest

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Get tickets
Conseguir entradas
BudapestBudapest

Calendar of events

Calendario de eventos

New dates coming soon
New dates coming soon
Próximamente nuevas fechas

Fuckupper Wanted

Fuckup Nights es un movimiento global y una serie de eventos donde se comparten historias de fracasos. Cada mes, en eventos en todo el mundo, conseguimos que tres o cuatro personas se enfrenten a una sala llena de extraños para compartir su propia cagada. Historias de negocios que quiebran, acuerdos de socios que se pelean, productos que deben retirarse del mercado, contamos todo.

Apply Now!
FUN
FUN
FUCKUP NIGHTS en tu ciudad

¿Qué significa ser un Fuckupper?

Un Fuckupper es un representante local de Fuckup Nights responsable de organizar eventos y hacer crecer la comunidad en su ciudad. Convertirse en un Fuckupper significa pertenecer a un movimiento mundialmente conocido con un modelo de licencia establecido que te ofrece oportunidades de establecer contactos para construir tu marca personal Y trabajar por la liberación colectiva del estigma del fracaso.

Estoy ready para ser Fuckupper

CONVIÉRTETE EN UN FUCKUPPER
¡LLEVA FUCKUP NIGHTS A TU CIUDAD!

obten la licencia ahora por $ 480 usd al año

Partners

No items found.

Meet the team

Conoce al equipo

Fuckupper Team

No team member found.
Ningún miembro del equipo encontrado.