What a FUN in

What a FUN

Ljubljana

Looks like

No items found.
LjubljanaLjubljana
Ljubljana
Fuckup Nights is a global movement and event series that shares stories of professional failure. Each month, in events across the globe, we get three to four people to get up in front of a room full of strangers to share their own professional fuckup. The stories of the business that crashes and burns, the partnership deal that goes sour, the product that has to be recalled, we tell them all.

Dobrodošel/la na Fuckup Nights Ljubljana dogodku, kjer bodo gostje iskreno delili svoje zgodbe o napakah in neuspehih, o tistih, ki niso doživele srečnega konca in o katerih ne vedno beremo v poslovnih avtobiografskih uspešnicah. So pa nujen del uspeha, rasti in življenja – in iz njih se lahko veliko naučimo.

Na dogodku bomo prisluhnili zgodbam treh govorcev oz. govork. Po vsaki zgodbi bo petminutni Q&A session, da govorce zaslišimo o podrobnostih fuckupa.

18:00 - Prihod & zbor & druženje
18:25 - Uvodni pozdrav
18:35 - Fuckup zgodba #1: Boštjan Troha, podjetnik, tudi ustanovitelj ZootFly, slovenskega razvijalca video iger

Boštjan je podjetnik, ki je ustanovil in vodil več tehnoloških startupov. Nekateri so bili podprti s tveganim kapitalom, nekatere pa je financiral sam. Zdaj se ukvarja z investicijami v gospodarstva v težavah, predvsem v podsaharski Afriki in Libanonu.

Soustanovil je tudi podjetje ZootFly, ki je bilo slovenski razvijalec akcijskih pustolovskih video iger. Leta 2008 so podpisali pogodbo z ameriškim filmskim studiem 20th Century Fox za razvoj igre po priljubljeni TV seriji Prison Break (Beg iz zapora). Lep projekt z lepim budgetom, ki pa se ni izšel po načrtih. Pospremili so ga z nekaj napačnimi odločitvami, v prid jim niso šle niti okoliščine, da je projekt financirala banka Lehman Brothers (piše se leto 2008, wink, wink).

18:55 - Fuckup zgodba #2: Eva Birsa, ustanoviteljica in direktorica podjetja Evitas

Z ekskluzivno distribucijo za inovativno blagovno znamko so v prvih letih poslovanja podjetja blesteli na slovenskem in hrvaškem trgu ter osvojili vse velike trgovske verige. Potem pa v 100 dneh s polnim skladiščem ostali brez enega milijona evrov prometa in petih let, ki so jih vložili v to blagovno znamko.

19:15 - Fuckup zgodba #3: Viki Grošelj, eden najboljših alpinistov na svetu

Vrhunski alpinist, himalajec, gorski vodnik in reševalec po skoraj pol stoletja in triintridesetih odpravah v najvišja in najbolj odmaknjena gorstva sveta čuti predvsem hvaležnost, da se je zanj tako srečno izteklo. Kaj vse je doživel, ko ga je mamil izziv višin?

19:35 - Open mic: bi kdo od udeležencev delil svoj fuckup?
19:45 - Sklepna misel
19:50 - Druženje s pijačo NORD: nova poznanstva, nove zgodbe, novi fuckupi

Z dogodki Fuckup Nights želimo nasloviti strah pred napakami in neuspehom, ki je velikokrat naša bergla, ki nas hromi, da ne poskusimo česa novega, izpeljemo tistega projekta za katerega imamo že spisan cel poslovni model v zapiskih v telefonu, investiramo tisti denar, menjamo tisto službo, izpeljemo tisti telefonski klic. Ali pa samo pravočasno opustimo nek projekt in sprejmemo, da pač ni šlo, brez strahu pred lastnim failom (in odzivom kaj si bo zdaj o nas mislila teta). Najhujše, kar se ti lahko pripeti je, da boš nekoč o tem govoril/a na našem dogodku 😄. Najpomembnejše pa je, da se ob tej odkriti poslovni ranljivosti tudi podružimo, podelimo svoje zgodbe, ideje in tudi začnemo kakšno novo, uspešno zgodbo.

Z vstopnico si zagotoviš:
- sedež na dogodku in priložnost, da iz prve slišiš dobre fuckup zgodbe in ozadja;
- pijačo;
- Q&A session in možnost, da izprašaš govorce vse podrobnosti o njihovem fuckupu;
- dostop do podobno mislečih & druženje, ki bo lahko obrodilo tudi kakšno novo, lepo zgodbo;

Vtisi udeležencev s preteklih dogodkov, kaj jim je bilo najbolj všeč?

- ""Da so bili gostje kratki in jedrnati, druženje po koncu nastopa.""
- ""Raznoliki profili, možnost minglanja, dostopnost gostov.""
- ""Ljudje in atmosfera.""
- ""Vzdušje in zgodbe.""
- ""Da so bili govorci odprti in ranljivi.""

Fuckup Nights Ljubljana v medijih:

https://www.dnevnik.si/1043019851/gazela/novice/kaj-se-lahko-naucimo-iz-poslovnih-neuspehov-drugih
https://www.dnevnik.si/1043027143/posel/zaposl/neuspehi-kdo-vas-bo-ljubil
https://www.marketingmagazin.si/aktualno/fuckup-nights-ljubljana-ali-zgodbe-o-poslovnih-neuspehih

Contact us
Contacta con nosotros
Contact us
Contacta con nosotros
Ljubljana

EVENTS' CALENDAR

Calendario de eventos

12 Jun
Fuckup Nights Ljubljana #5
New dates coming soon

Next event

Próximo evento

12 Jun

6:00 pm

-

8:00 pm

ABC Accelerator, (Latinski trg 6) Ljubljana

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Get tickets
Conseguir entradas
LjubljanaLjubljana

Calendar of events

Calendario de eventos

New dates coming soon
New dates coming soon
Próximamente nuevas fechas

Fuckupper Wanted

Fuckup Nights es un movimiento global y una serie de eventos donde se comparten historias de fracasos. Cada mes, en eventos en todo el mundo, conseguimos que tres o cuatro personas se enfrenten a una sala llena de extraños para compartir su propia cagada. Historias de negocios que quiebran, acuerdos de socios que se pelean, productos que deben retirarse del mercado, contamos todo.

Apply Now!
FUN
FUN
FUCKUP NIGHTS en tu ciudad

¿Qué significa ser un Fuckupper?

Un Fuckupper es un representante local de Fuckup Nights responsable de organizar eventos y hacer crecer la comunidad en su ciudad. Convertirse en un Fuckupper significa pertenecer a un movimiento mundialmente conocido con un modelo de licencia establecido que te ofrece oportunidades de establecer contactos para construir tu marca personal Y trabajar por la liberación colectiva del estigma del fracaso.

Estoy ready para ser Fuckupper

CONVIÉRTETE EN UN FUCKUPPER
¡LLEVA FUCKUP NIGHTS A TU CIUDAD!

obten la licencia ahora por $ 480 usd al año

Partners

No items found.

Meet the team

Conoce al equipo

Fuckupper Team

No team member found.
Ningún miembro del equipo encontrado.