What a FUN in

What a FUN

Zagreb

Looks like

No items found.
ZagrebZagreb
Zagreb
Fuckup Nights is a global movement and event series that shares stories of professional failure. Each month, in events across the globe, we get three to four people to get up in front of a room full of strangers to share their own professional fuckup. The stories of the business that crashes and burns, the partnership deal that goes sour, the product that has to be recalled, we tell them all.

Dobrodošli na Fuckup Nights Zagreb!

Fuckup Nights su puno više od samo još jednog poslovnog eventa. Riječ je o svojevrsnom pokretu kojem je cilj slaviti pokušaje, destigmatizirati neuspjeh i stvoriti pozitivno okruženje koje neće biti upravljano egom.

Kako to planiramo postići?

Otvaranjem tema s kojima se nije lako suočiti, ali kada se ta energija oslobodi, ne samo da iz toga možemo nešto korisno naučiti, nego se s vremenom i dobro nasmijati.
Zato se, cca svaka dva mjeseca, okupljamo i slušamo priče o poslovnim neuspjesima 3 do 4 osobe, s jako vrijednim inputima o tome kako su pokušale, gdje su pogriješile i što su naučile kroz svoj epski fuck up. Posao koji se srušio, zapalio ili jednostavno propao, ugovor o partnerstvu koji je završio prevarom, proizvod koji se morao povući, samo su djelić raspona tema o kojim će biti riječ.
Koliko je fuckup prirodan i normalan na svačijem karijernom putu, najbolje govori činjenica kako je ovo globalan pokret koji je prisutan u 270 gradova i 66 zemalja, te je najbrže rastuća zajednica za inovatore i kreatore.

Contact us
Contacta con nosotros
Contact us
Contacta con nosotros
Zagreb

EVENTS' CALENDAR

Calendario de eventos

New dates coming soon

Next event

Próximo evento

-

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Get tickets
Conseguir entradas
ZagrebZagreb

Calendar of events

Calendario de eventos

New dates coming soon
New dates coming soon
Próximamente nuevas fechas

Fuckupper Wanted

Fuckup Nights es un movimiento global y una serie de eventos donde se comparten historias de fracasos. Cada mes, en eventos en todo el mundo, conseguimos que tres o cuatro personas se enfrenten a una sala llena de extraños para compartir su propia cagada. Historias de negocios que quiebran, acuerdos de socios que se pelean, productos que deben retirarse del mercado, contamos todo.

Apply Now!
FUN
FUN
FUCKUP NIGHTS en tu ciudad

¿Qué significa ser un Fuckupper?

Un Fuckupper es un representante local de Fuckup Nights responsable de organizar eventos y hacer crecer la comunidad en su ciudad. Convertirse en un Fuckupper significa pertenecer a un movimiento mundialmente conocido con un modelo de licencia establecido que te ofrece oportunidades de establecer contactos para construir tu marca personal Y trabajar por la liberación colectiva del estigma del fracaso.

Estoy ready para ser Fuckupper

CONVIÉRTETE EN UN FUCKUPPER
¡LLEVA FUCKUP NIGHTS A TU CIUDAD!

obten la licencia ahora por $ 480 usd al año

Partners

No items found.

Meet the team

Conoce al equipo

Fuckupper Team

Kristina Matić

Fuckupper

kokokppppppppps

Zagreb

Job Description

eCommerce & Branding Strategist

Pomaže tvrtkama izgraditi i poboljšati svoju online prisutnost. Voli reći da je “generalist u svijetu specijalista”, što joj pomaže sagledati problem iz više perspektiva i doći do inovativnih i sveobuhvatnih riješenja.

Irena Petrović

Fuckupper

kokokppppppppps

Zagreb

Job Description

Brand Communications Consultant

Pomaže osobama, brendovima i organizacijama ispričati njihovu priču. Otkriva moć komunikacije svima koji žele privatne i poslovne odnose ispuniti razumijevanjem te tako lakše ostvariti svoje ciljeve.

Dino Oreški

Fuckupper

kokokppppppppps

Zagreb

Job Description

Digital Marketing Strategist

Pomiče granice uspješnim kombiniranjem tehnologije i marketinga. Voli izazove i vjeruje da za svaki problem postoji rješenje.